Egy csepp elegancia és a hallás öröme

Az ékszer hallókészülék amellett, hogy diszkrét, elegáns, megfelelő hallásélményt nyújt.

Az EORA hallókészülék ékszer kézműves technikával készülnek Németországban. Mind a fül klipsz, mind a hallókészülék egyedi darabok, amelyek tervezése során a diszkrét és szép megjelenés, funkcionalitás, valamint a technikai kifinomultság egyaránt célként jelent meg.

Egyedülálló forma és szín választékunk közül minden hölgy megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot, függetlenül attól, hogy a klasszikus visszafogott, extravagáns vagy a kényelmes, mindennapi elegancia híve. EORA hallóékszerek klasszikus 925 sterling ezüst, ródium, antik fekete, halványarany és tiszta arany változatban is elérhetők.    

Az EORA klipszek Drezdában készülnek, melyet több mint 700 éve úgy ismer a világ, mint "a zene városát". A hangok városában Sandra Coym, elismert ékszertervező kézműves munkával készíti az ékszereket "ATELIER FÜR einzelSTÜCKE" nevű stúdiójában. Munkája során az a cél vezérli, hogy olyan ékszereket tervezzen, amelyekben a nők jobban érzik magukat a mindennapi életük során.

2014-ben Sandra Coym elnyerte a Red Dot Design Díjat az EORA ovális fül klipszért, valamint az EORA hallóékszerek jól átgondolt részlet-megoldásainak köszönhetően az "Elismert Termék" kategóriában is kitüntetésre kerültek.  

  

 

 

Érdekel az EORA hallóékszer

A hallásvizsgálók elérhetőségei: http://ekszerhallokeszulek.hu/kapcsolat

 

Új forma az ékszerhallókészülék között

Az új klipsz elérhető Magyarországon is, amely Sandra Coym elismert ékszertervező kézműves munkája. A divatos klipsz nagyszerű hangzással párosul, a benne rejlő svájci csúcstechnológiás hallókészüléknek köszönhetően. 

Ékszer hallókészülék