Diszkrét hallókészülék

EORA - ékszerbe zárt technológia

A szépség és stílus fokozásával, valamint az élet csodás hangjainak felerősítésével az EORA hallóékszerek kihangsúlyozzák az Ön személyisését. Az EORA fül klipszek annak bizonyítékai, hogy különböző művészeti ágak ötvözetével egyéni megoldások születhetnek. Ékszertervezők és audiológus szakemberek együttműködéséből megszületett az EORA ékszer, amely valójában egy dekoratív hallókészülék, elődeinél könnyebben és kényelmesebben viselhető, így ideális mindennapi használatra. Minden ékszer egy kisméretű, de nagy tudású hallókészüléket rejt, amelyet a legújabb technológia felhasználásával fejlesztettek ki.

Az EORA hallókészülék valójában egy finommechanikai megoldás, egy speciálisan kifejlesztett hallókészülék. Természetesen a hallókészülék illesztése ugyanúgy történik, mint a digitális hallókészülékeknél, teljeskörű hallásvizsgálat után. A hallóékszer különösen alkalmas arra, hogy az egyedülálló Audio EfficiencyTM technológiának köszönhetően enyhe-közepes fokú halláscsökkenés esetén segítséget nyújtson viselőjének. Ez a fejlett technológia automatikusan illeszkedik az ön életstílusához, és mint egy karmester vezényli zenekarát, fejlett funkciók sokaságának kombinálásával és koordinálásával minden hallóhelyzethez remekül alkalmazkodik. 

Az EORA hallóékszerek az élet hangjait adják vissza Önnek időtlen eleganciával. A hangélmények ismét visszakerülnek mindennapjaiba és újraélheti a hallás adta örömöket. 

Az EORA egy digitális készüléket rejt:

 

 

Beszédfüggő jelfeldolgozás segítségével, minden szó és szótag megfelelő erősítést kap, ezért kiemelkedő beszédértést biztosít. Komplex zajcsökkentő rendszerében, 4 különböző zajcsökkentő funkció együttes működése garantálja a kristálytiszta hangzást:

 

- beszédkiemelő

- szélzajcsökkentő                           

- impulzus

- lágy beállítás

 

 

Az EORA készülékekre 2 év teljes körű garanciát biztosítunk. 

 

 

 

 

Az EORA hallóékszerek rövid bemutató kezelési útmutatóját itt találja:

Használati útmutató PDF letöltése