Az EORA ékszer hallókészülék viselők véleménye

Hogyan fogadták ügyfeleink az EORA hallóékszert:

H. Katalin (56 éves): „Nagyon tetszik, főleg olyan alkalmakra, amikor egyébként is különleges ékszert választok, például színházban. A hangzás tekintetében erőteljesebbnek, jobbnak találom, mint a korábbi hallókészülékemet." 

 

J. Ottília (32 éves): „A színválasztékból az ezüst és az antik fekete volt a legszimpatikusabb, jelenlegi hallókészülék helyett is viselném, állandó jelleggel. Kiválóan hallok vele."

 

 

 

 

 

 

D. Csabáné (61 éves): „Nagyon tetszik az ékszer hallókészülék ötlete, ez egy jó út. Szemüveggel sokkal könnyebb a használata, mint a jelenlegi készülékemmel.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

F. Krisztina (42 éves): „Az ezüstös, fiatalosabb EORA változatot választanám állandó viseletnek, kipróbáltam és a mindennapokon is szívesen viselném." 

 

 

 

 

 

 

O. Judit: „Egyszerű, mégis elegáns és szép kivitelű készülék. Viselése is nagyon kényelmes.”

 

B. Györgyné: "Nagyon kényelmes, a klipsz rész nem nyom, szemüveg mellett is kellemesebb viselet, mint a jelenlegi fülmögötti hallókészülékem."

 

H-Sz Karina: „Jó ötletnek találom, az EORA hallókészüléket szuper zárt dómmal próbáltam, hangzása hasonló, mint a jelenleg viselt hallókészülékemé. Nagyon tetszik a ródium és az ezüst változat.”