EORA - ékszerbe zárt technológia

Fedezze fel az EORA ékszerhallókészülék titkát!

Akár szeretteivel ünnepel, vagy egy előadást hallgat - egy megfelelő hallókészülék sok nagyothalló nőnek segít korábbi magabiztossága visszaszerzésében. Az EORA hallóékszer valójában gyönyörű fülbevaló, amelyek egy-egy gondosan elrejtett, kiemelkedő minőségű hallókészüléket rejt. 

A szépség érzése azt jelenti, magabiztosan élni. Az EORA hallóékszer ebben támogatja viselőjét. Nem csak az életminőséget javítja, de elegáns megjelenést is kölcsönöz. Ha megfelelően viseli az EORA fül klipszet, mások számára fel sem fog tűnni, hogy hallókészüléket hord. Ön azonban észre fogja venni, hogy a közös kávézás barátaival hirtelen sokkal szórakoztatóbb, és magabiztosságot áraszt a kollégákkal tartott megbeszéléseken is. Az EORA kiegészítők megőrzik titkát, és segítségével újra élvezheti az életet a maga teljességében.

Ékszer hallókészülék anyák napi akcióÉrdekel az EORA hallóékszer

                           

A fül klipszek kézműves technikával készülnek Németországban. Minden egyedileg személyre szabott klipsz Sandra Coym ékszertervező munkája, amely a művész stúdiójában készül és elérhető klasszikus sterling ezüst változatban, vagy különböző ötvözetekben, aminek következtében minden darab teljesen egyedi megjelenésre tesz szert.